Хиляди българи тръгват на път за празниците, съобщава Нова телевизия.Още вчера

...
Хиляди българи тръгват на път за празниците, съобщава Нова телевизия.Още вчера
Коментари Харесай

Започна голямото великденско преселение

Хиляди българи потеглят на път за празниците, съобщава Нова телевизия.

Още през вчерашния ден следобяд се стигна до тапи и напрежение по пътищата. Интензивен е трафикът на изходите на София тази заран.

Главен контрольор от " Пътна полиция " Лъчезар Близнашки уточни, че през днешния ден се чакат огромен брой пътуващи.

Той заяви, че макар вчерашния сериозен трафик не се е стигнало до съществени проблеми по пътищата. Имало е обаче дребни произшествия и предпоставки за съществени такива.

Ремонтите на Автомагистрала " Тракия " в допълнение затрудняват придвижването. Въпреки че от " Пътна полиция " са призовали те да бъдат прекъснати за празниците, Пътната организация е решила някои от ремонтните действия да продължат.

Инспектор Близнашки предлага на шофьорите да употребяват обходния маршрут през Подбалканския път в сектора край Стара Загора от Автомагистрала " Тракия ".

От през вчерашния ден тече и акция за предварителна защита на високата скорост по пътищата. КАТ е изкарала цялата налична техника, която е ситуирана главно в извънградските и високоскоростните сектори.

От на следващия ден пътните служители на реда ще се насочат към обитаемоте места и ще наблюдават за приложимост на алкохол.

Въпреки засилените ограничения поради ковид много българи се насочат на отмора в Гърция за празниците. Сериозен е трафикът и на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ". Опашката на границата се движи изключит
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР